Senovinės varškės spurgos – traškios, minkštos ir tirpstančios burnoje. Šias spurgas „Maistas ant stalo“ gamina su daugiau varškės, nes tokios kulinarei – minkštesnės ir skanesnės.
varškė
Naujausias
Vafliai su varške – tai puikus pasirinkimas, kai norisi kažko saldaus, bet kartu ir sotaus. Šie vafliai yra minkšti viduje, tačiau traškūs išorėje, o varškė suteikia jiems ypatingo švelnumo ir baltymų gausos.
Kūdikių mitybos klausimai dažnai kelia daug diskusijų tėvams. Vieni iš pirmųjų papildomų produktų yra daržovės, vaisiai, košės.
Varškė – vienas populiariausių produktų vaikų mityboje, tačiau kyla klausimas: ar ji tinkama vakarui?
Varškės apkepas yra universalus patiekalas, kurio skanauti galima ir pusryčiams, ir vakarienei, ir net pietums. Jūsų dėmesiui – du paskanintų varškės apkepų receptai....
Varškės kūdikis jau gali pradėti ragauti nuo 10 mėnesių, o valgyti patiekalų su varške - nuo maždaug vienerių metų. Taip pat galima duoti jogurto, kefyro, grietinė ar pienuko....
Lietiniai – tai vienas universaliausių patiekalų, kuriais mėgaujasi tiek maži, tiek dideli. Jie gali būti patiekiami saldūs arba pikantiški, tačiau bene populiariausias pasirinkimas – lietiniai su varške.
Varškė – vienas universaliausių produktų mūsų virtuvėje. Ji ne tik maistinga ir lengvai virškinama, bet ir puikiai dera tiek prie saldžių, tiek prie sūrių patiekalų. Dažnai šaldytuve lieka nedidelis gabalėlis varškės, ir kyla klausimas – kur jį panaudoti vakarienei?
Varškėčiai – tai vienas iš tų patiekalų, kurie neatsiejami nuo vaikystės, šeimos pusryčių ar jaukių savaitgalio rytų.
Įvairios kultūros, įskaitant Indijos, Vidurio Rytų ir Europos, turi senas varškės gamybos tradicijas, tad tai – neatsiejamas kasdienių ir šventinių dienų ingredientas visame pasaulyje.
Naminių bandelių receptas su varške ir razinomis. Jeigu vaikai nemėgsta razinų, tiesiog nedėkite jų – skonis nenukentės....
Lietuvos gyventojų meilė varškei užkoduota dar senovėje, o ir dabar jos populiarumas neblėsta dėl universalumo bei maistingųjų medžiagų. Tą prabrėžia ir mitybos ekspertai. Pasak jų, varškę galima valgyti ir kasdien, tačiau į mitybą svarbiausia žiūrėti kompleksiškai. ...