Labai įdomus sprendimas, kaip pateikti visų mėgstamą “Tinginio” pyragą – įsitikinkite tuo patys.
Reikia:
700 g sausainių (naudoju “Gaidelis”),
200 g sviesto,
1 indelio saldaus kondensuoto pieno,
25 g kakavos,
sausų vaflių.
Gaminimas:
Sausainius sutrupinti.
Ištirpinti sviestą, į jį supilti kondensuotą pieną, persijotą kakavą, sumaišyti.
Viską užpilti ant sausainių. Sumaišyti.

Ant stalo patiesti maistinės plėvelės, ant jos dėti vaflio lakštą, ant jo tinginio masę. Su šaukštu gerai suspausti, ant viršaus dėti kitą vaflį, suvynioti plėvele.

Palaikyti keletą valandų šaldytuve, geriausia per naktį.
Supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.

Skanu, o ir valgant pirštukai liks švaresni.
Mama Zita