Šį patiekalą galite valgyti ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei. Nesunkiai pagaminamas ir neriebus jis tiks visai šeimai/
Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!
Varškės ir obuolių apkepas
Reikia:
250 gramų varškės;
200 gramų grietinės;
4 valgomųjų šaukštų cukraus;
2 kiaušinių;
vanilinio cukraus;
druskos;
3 valgomųjų šaukštų miltų;
2 obuolių;
2 šaukštų sviesto.
Gaminimas:
Dubenėlyje ištrinti kiaušinius, cukrų ir varškę.
Ištrynę į masę pridėkite grietinę, miltus, vanilinį cukrų, druską. Kruopščiai išmaišykite.
Obuolius supjaustykite skiltelėmis.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir iš abiejų pusių minutę kitą apkepkite obuolius.
Supilkite obuolius į kepimo indą, ant viršaus – varškės masę ir šaukite į orkaitę.
180 laipsnių orkaitėje kepkite 30-40 minučių.
Skanaus!