53% NUOLAIDA ŽURNALO MANO NAMAI PRENUMERATAI
Varškės ir obuolių apkepas

Varškės ir obuolių apkepas, kuris visada pavyksta ir sulaukia pagyrų

Šį patiekalą galite valgyti ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei. Nesunkiai pagaminamas ir neriebus jis tiks visai šeimai/


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Varškės ir obuolių apkepas

Reikia:

250 gramų varškės;

200 gramų grietinės;

4 valgomųjų šaukštų cukraus;

2 kiaušinių;

vanilinio cukraus;

druskos;

3 valgomųjų šaukštų miltų;

2 obuolių;

2 šaukštų sviesto.

Gaminimas:

Dubenėlyje ištrinti kiaušinius, cukrų ir varškę.

Ištrynę į masę pridėkite grietinę, miltus, vanilinį cukrų, druską. Kruopščiai išmaišykite.

Obuolius supjaustykite skiltelėmis.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir iš abiejų pusių minutę kitą apkepkite obuolius.

Supilkite obuolius į kepimo indą, ant viršaus – varškės masę ir šaukite į orkaitę.

180 laipsnių orkaitėje kepkite 30-40 minučių.

Skanaus!

Mano išsaugoti straipsniai