Sviestinis avinėlis tikrai papuoš šventinį Velykų stalą ir pradžiugins vaikučius.
Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Pyragas tik iš dviejų sudedamųjų dalių
Senovinis gardumynas, kuris niekada nepabosta
Kaip daryti:
Paimkite gabalėlį tikro sviesto ir palikite ant stalo, kad šiek tiek suminkštėtų.
Dabar suformuokite avinuką: iš pradžių tarp rankų spaudžiant sviestą, pasidarykite panašų į kiaušinio formos gabalėlį.
Tada formuokite toliau. Jeigu sviestas per minkštas, trumpam įdėkite į šaldytuvą.
Nulipdytą avinėlį patupdykite į šaldytuvą, kad sviestas gerai sustingtų. Tuomet paimkite peilį aštriu galu ir sugarbanokite avinuką: reikia įkišti peilio galiuką ir truputį pasukti. Paimkite du juodus pipirus ir įstatykite akis.
Pabaigus darbą dar kartą įdėkite avinėlį į šaldytuvą ir vėliau papuoškite žalumynais.