Pavydžiu šeimininkėms, kurių šeimyna mėgsta žuvį. Pas mus geriausia “žuvis” – mėsa.
O taip norisi, kad šeima valgytų ir tikrosios žuvies. Šįkart pabandžiau “apgauti”, kad suvalgytų nors kąsnelį lašišos.
Vaflinių talerių ir lašišos užkandėlė
Reikia:
70 gramų rūkytos (sūdytos) lašišos;
2 šaukštų varškės sūrelio (turėjau su krapais – tiko);
žiupsnelio krapų (dėjau šaldytus);
vaflinių talerių.
Gaminimas:
Supjausčiau lašišą mažais kvadratėliais, įdėjau varškės sūrelio, žiupsnelį krapų.
Viską išmaišiau ir po šaukštelį ant vaflinio talerio.
Kitu – užvožiau, kad būtų kaip perteptas sausainiukas. Pavyko! Net vieną vyriškį prigavau!
Man pačiai skanesni buvo ką tik padaryti, nes vafliukai buvo traškūs. Kam mieliau sudrėkę vafliai – reiktų pasidaryti bent pusvalandį prieš valgant.
Mama Laima
Šaltinis: www.mamukynas.lt