Bananų ir varškės apkepas patiks visai šeimai. Skaniausias jis yra atvėsęs, aišku, jeigu pavyks išlaukti ir nesuvalgyti iš karto iškepto.
Reikia:
500 gramų varškės;
5-6 sunokusių bananų;
1 kiaušinio;
2 šaukštų miltų;
vanilinio cukraus.
Gaminimas:
Varškę sutrinti trintuvu arba pertrinti per sietelį.
Bananus taip pat sutrinti iki vientisos masės, patogiausia – trintuvu.
Į varškės ir bananų masę sudėti išplaktą kiaušinį, vanilinį cukrų, miltus ir viską išmaišyti.
Dėti masę į kepimo indą ir 180 laipsnių orkaitėje kepti 30 minučių.
Jei apkepas patiks, kai kepsite kitus kartus, galite eksperimentuoti – įdėti į masę razinų ar kitų džiovintų vaisių, taip pat jei trūksta saldumo (nors bananai jo turi savaime), galite pridėti šaukštą kondensuoto pieno.
Skanaus!