Yra daugybė ožkos sūrio rūšių – nuo šviežio ir kreminio iki brandinto ir trapaus. Sūrio tekstūra ir skonis gali skirtis dėl tokių veiksnių kaip ožkų veislė, mityba ir gamybos būdai. Gydytoja dietologė dr. Edita Gavelienė sako, kad kiekvienas turėtų spręsti savarankiškai dėl suvartojamo tokio sūrio kiekio, tačiau nepamiršti saiko....
Picą mėgsta visi, todėl kviečiame pasigaminti šią lengvai paruošiamą itališką picą, kurią pamils visi šeimos nariai....
Tinklaraštininkė ir dviejų vaikučių mama Dalia kviečia išmėginti vieną iš tradicinių Elzaso patiekalų – „Flammkuchen“, kuris iš išvaizdos panašus į picą....
Kad picos tėvyne yra laikoma Italija – žino daugelis, tačiau bene populiariausias greito maisto patiekalas, pasirodo, gali didžiuotis turintis net ir savo gimtadienį, kuris minimas vasario 9-ąją. Nenuostabu, kad minint Tarptautinę picos dieną krosnys visame pasaulyje čirška garsiau, o rankos link šio skanėsto tiesiamos dažniau. Nors dauguma mitybos specialistų į picą žvelgia tarsi pro padidinamąjį stiklą ir dažniau palydi pastabomis nei komplimentais, tačiau dietistė Va...
Tinklaraščio „Sukaramele.blogspot“ autorė Kristina išbandė tikrai neįprastą picą, kurią vadina savo metų atradimu....