Blynelius mėgsta visi. Iškepti pusryčiams ar vakarienei, šie blynai abejingų nepaliks. Siūlome pasigaminti!
receptai
Naujausias
Skanumynas jaukiam šeimos vakarui ar savaitgalio pasisėdėjimams. Gamindami pasikvieskite į pagalbą vaikus.
Brusketos – tai klasikinis itališkas užkandis, kuris yra lengvai pagaminamas, bet nepaprastai skanus. Traškus duonos pagrindas, švieži ingredientai ir aromatingi prieskoniai sukuria nepakartojamą skonio derinį.
Sukurti sveikus ir skanius užkandžius vaikams gali būti iššūkis, ypač jei norite vengti pridėtinio cukraus. Tačiau yra daugybė natūralių būdų, kaip patenkinti smaližių poreikius, išlaikant sveiką mitybą.
Vaikams atsibosta tie patys patiekalai, o mamoms išsenka fantazija kaskart sugalvoti ir skanių, ir vizualiai patrauklių patiekalų. Tad šį kartą siūlome pasigaminti kotletukų su siurprizu!...
Vasaros metu dažnai padaugėja progų, kurių metu valgome įvairius saldėsius. Nesvarbu, ar tai būtų šokoladas, ar pyragas su ledais – šiuos gardumynus derėtų valgyti su saiku.
Lašišą pagardinti galima daugybe įvairių būdų. Pateikiame net 6 būdus, kaip tinkamai ją pagardinti pagal skirtingus marinatus.
Naminiais ledais galite mėgautis be sąžinės priekaištų, o jų gamyba gali tapti puikiu užsiėmimu visai šeimai.
Itališkas risotto – tai kreminės konsistencijos ryžių patiekalas, kuris pasižymi sodriu skoniu ir nepriekaištinga tekstūra. Nors jo gamyba reikalauja šiek tiek kantrybės, tinkamai laikantis taisyklių ir naudojant kokybiškus ingredientus, galite pasigaminti autentišką itališką risotto savo namuose.
Kasdien suvalgykite bent po vieną obuolį ir gydytojai turės mažiau darbo!...
Košės aprūpina mažylį daugeliu jam naudingų medžiagų. Geriausia, kai košes gaminate iš „tikrų" kruopų, o ne jau apdirbtų jų dribsnių. Suvalgius košės, vaikas gauna energijos iš angliavandenių, todėl košė itin tinkamas patiekalas dienos pradžiai....
Šis keksas tikrai išsiskirs iš visų kada nors gamintų! Jis iškepa minkštutis lyg pūrus debesėlis. Keksas yra maloniai drėgnas su varške ir švelnia serbentų rūgštele. Rekomenduojama gaminti su raudonaisiais serbentais, tačiau tikrai tiks ir juodieji!