Guliašas – tai patiekalas, atkeliavęs iš Vengrijos, tačiau spėjęs išpopuliarėti visoje Europoje. Šis gardus, tirštas troškinys iš mėsos, daržovių ir prieskonių dažnai vadinamas „šaltųjų vakarų karaliumi“, nes ne tik pasotina, bet ir sušildo.
Troškinys
Naujausias
Karis su lęšiais ir žirneliais kokosų padaže – puikus patiekalas, kurį greitai galima pasidaryti namuose....
Rudenį daržai dažnai lūžta nuo cukinijų derliaus. Tai universali daržovė, kurią galima panaudoti ne tik tradiciniams troškiniams ar sriuboms, bet ir kurti iš jos pačius netikėčiausius patiekalus.
Šis patiekalas yra ir sotus, ir sveikas, ir vitaminingas. Pastaroji savybė pavasarį, kuomet organizmai savaime pasilpę po žiemos, yra ypač svarbi....