Kasmet artėjant Velykoms sukame galvas dėl šventinio meniu – artimuosius norisi nustebinti ne tik ryškiais, stipriais margučiais, gardžiais pagrindiniais patiekalais, bet ir pasiūlyti įdomų desertą. Jei šiemet tokio dar neišsirinkote, virtuvės šefas ir „Maximos“ kulinarijos idėjų partneris Gian Luca Demarco siūlo pasisemti idėjų iš jo gimtinės Italijos ir šalia arbatos svečiams patiekti „Colomba“. Tai tradicinis, ypatingas pyragas, be kurio Velykų stalas Italijo...
velykų bobutė
Naujausias
Nors Velykų bobutė vis dar nėra tokia madinga kaip Kalėdų Senelis, bet vaikai ją tikrai pamiltų, lauktų ir ja džiaugtųsi, jei tik ši netingėtų būti šiek tiek išradingesnė ir Velykų rytą ant palangės paliktų ne tik virtą ar šokoladinį kiaušinį....