Jei savo namiškius norite palepinti nekasdieniu patiekalu, rekomenduojame išbandyti Jelenos sumuštinių receptą, tai – lavašo suktinukai su pievagrybiais, kurie puikiai tiks šventei, kasdienai. Skonis sužavės ir pačius mažiausius!...
dienos receptas
atsitiktinis
Bulvės – sotus ir pigus įvairių lietuviškų patiekalų ingredientas, kurį rastume kiekvienoje virtuvėje. Be to, pasak gydytojos dietologės dr. Editos Gavelienės, tai ne tik kompleksinių angliavandenių, bet ir kai kurių vitaminų ir mineralų šaltinis...
Velykos – ypatinga diena, kai galime susitikti su artimiausiais žmonėmis ir kartu praleisti daugiau laiko. Tačiau šią šventę būtų sunku įsivaizduoti prie tuščių stalų, juk brangius žmones taip gera nustebinti gardžiais valgiais ir netikėtais receptais. Maisto tinklaraštininkė, virtuvės šefė ir prekybos tinklo „Rimi" ambasadorė Goda Juknaitė dalijasi įkvepiančia patiekalo idėja ir kviečia pasigaminti škotiškų kiaušinių: tik vietoje tradiciniame jų recepte nau...
Net jei save laikote kulinarijos pradinuku ir cinamoninėmis bandelėmis ar net naminiais prancūziškais batonais žavitės tik nuotraukose socialiniuose tinkluose, verta pabandyti susikurti mažą šventę. ...
Meksikos spalvos ir aromatai atkeliauja į lietuvišką žiemą: išsikepkite enčiladų pyragą....
Kai beveik pusmetį gyvename pilkoje darganoje, pasiilgstame spalvų ne tik aprangoje, interjere, bet ir lėkštėse. Todėl tokie ryškūs patiekalai, kaip oranžinė sriuba iš batatų bei morkų, suvilios net nemėgstančius tradicinių sriubų. Sveikatai palankios mitybos konsultantė, gydytoja dietologė dr. Edita Gavelienė pažymi, kad batatai yra itin maistinga daržovė: joje daug skaidulų, mikroelementų, vitaminų C ir D, taip pat itin daug vitamino A, kuris ypač naudingas regėjimu...
Daugiau jokio turinio