Artėjant Velykoms, nebūtina išlaidauti naujiems indams ar papuošimams – padengti įspūdingą šventinį stalą galite tiesiog kūrybiškai derindami jau turimus daiktus su keletu šviežiai įsigytų detalių.
velykinis stalas
Naujausias
Kaip nepersivalgyti, o persivalgius, palengvinti virškinimo procesą? Kiek kiaušinių valgyti, o gal jų apskritai vengti? Kokiuose maisto deriniuose gali slypėti pavojus? Ką daryti, kad šventinis Velykų meniu nevirstų kelione į vaistinę ar ligoninę? Į klausimus, kurie itin dažnai užduodami prieš Velykas ir po švenčių, atsako vaistininkė....
Šaltiena – išties senas kulinarines tradicines turintis patiekalas: ji jau buvo gaminama viduramžių Europoje kaip mėsos konservavimo priemonė. Dabar tai – dažnas švenčių patiekalas, tad artėjančių Velykų proga verta pasidomėti, kaip ją paruošti sveikatai palankesniu būdu, mat gausios vaišios gali tapti nemažu iššūkiu kiekvieno skrandžiui....
Natūralus ir žalias, užburiantis mėliu ir aukso šiluma, o gal metališkai tviskantis ir minimalistinis – šiemet Velykų stalo dekoro tendencijas diktuoja gamta, kviečianti atsigręžti į tikrumą ir autentiką....