Natūralus ir žalias, užburiantis mėliu ir aukso šiluma, o gal metališkai tviskantis ir minimalistinis – šiemet Velykų stalo dekoro tendencijas diktuoja gamta, kviečianti atsigręžti į tikrumą ir autentiką....
velykinis stalas
Seniausias
Šaltiena – išties senas kulinarines tradicines turintis patiekalas: ji jau buvo gaminama viduramžių Europoje kaip mėsos konservavimo priemonė. Dabar tai – dažnas švenčių patiekalas, tad artėjančių Velykų proga verta pasidomėti, kaip ją paruošti sveikatai palankesniu būdu, mat gausios vaišios gali tapti nemažu iššūkiu kiekvieno skrandžiui....
Kaip nepersivalgyti, o persivalgius, palengvinti virškinimo procesą? Kiek kiaušinių valgyti, o gal jų apskritai vengti? Kokiuose maisto deriniuose gali slypėti pavojus? Ką daryti, kad šventinis Velykų meniu nevirstų kelione į vaistinę ar ligoninę? Į klausimus, kurie itin dažnai užduodami prieš Velykas ir po švenčių, atsako vaistininkė....
Artėjant Velykoms, nebūtina išlaidauti naujiems indams ar papuošimams – padengti įspūdingą šventinį stalą galite tiesiog kūrybiškai derindami jau turimus daiktus su keletu šviežiai įsigytų detalių.