Silkė Kūčioms ruošiama su įvairiausiomis daržovėmis. Šiandien dalinamės receptu su džiovintais baravykais.
Populiariausi
Šis receptas makaronų ir jūros gėrybių mylėtojams. Makaronai su midijomis yra pati geriausia idėja. Galite pagaminti nuostabius pietus ar vakarienę. Šis receptas greitas ir paprastas, be to neriebus. Ir, žinoma, labai skanus. Tiks keturiems žmonėms. Svarbiausia, kad midijos būtų šviežios. Turėkite omenyje, kad atsidariusios geldelės yra netinkamos vartojimui.
Granolos receptas ir pats užkandis atkeliavo iš JAV. Granolą amerikiečiai pradėjo valgyti XIX amžiuje. Ji gaminama iš avižų, riešutų, sėklų ir medaus. Mūsų granolą galima valgyti kaip užkandį vieną arba su šiek tiek saldintu graikišku jogurtu.
Obuolių duona su cinamonu, tai ta pati bananų duona, tik vietoj bananų dėjau obuolius ir cinamoninį cukrų. Šią obuolių duoną, galima vadinti ir keksu. Ji labai tinka vėsų rudenį pasikelti ūpą su šilta gilių kava.
Jau atėjo metas skinti obuolius, todėl jei turite gausų derlių šių vaisių, kviečiame išbandyti šį gardų pyrago receptą. Jis patiks ir vaikams, ir suaugusiems.
Love0Kišas su kumpiu tinka pusryčiams, pietums ir bet kuriai kitai progai. Viskas ko reikia, tai pusvalandžio ir kelių alkanų valgytojų....
Senoviniai lietiniai blynai purūs ir labai skanūs. Šis lietinių blynų receptas atkeliavo iš senais laikais alsuojančios valgyklos.
Šis nachos receptas gali būti gaminamas su jautiena arba vištiena, daržovių padažu, gvakamole ir sūriu.
Netikras zuikis labai lengvai ir greitai pagaminamas patiekalas bet kokiai progai. Šeimos ar draugų susibūrimams, tap pat, žinoma, Kalėdoms.
Obuolių duona su cinamonu, tai ta pati bananų duona, tik vietoj bananų dėjau obuolius ir cinamoninį cukrų. Šią obuolių duoną, galima vadinti ir keksu. Ji labai tinka vėsų rudenį pasikelti ūpą su šilta gilių kava.
Pesto padažas – receptas atkeliavo is Genujos, Italijos. Genuja yra Ligurijos regiono sostinė. Tradicinis itališkas pesto receptas labai paprastas.
Prancūziškas vištienos kepenėlių paštetas tai tas delikatesas, kurį žino kiekvienas gurmanas. Prie jo tinka saldūs uogų arba vaisių padažai, marmeladas, graikiški riešutai ir prieskoniai (kvapieji pipirai, pankolis, cinamonas, gvazdikėliai, bazilikas, rozmarinai, čiobreliai, mairūnai).