Atšilus orui, į namų virtuvę sugrįžta šaltos sriubos. Jeigu dar nesate bandę, rekomenduojame paragauti šaltos ridikėlių sriubos, kurią galima pavadinti šaltibarščių giminaite.
Reikia:
600 ml pasukų;
100 ml graikiško jogurto;
4 vnt. agurkų;
12 vnt. ridikėlių;
4 vnt. kiaušinių;
krapų;
svogūnų laiškų;
laiškinių česnakų (jeigu mėgstate);
pipirų, druskos.
Gaminimas:
Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir stambiai supjaustykite.
Ridikėlius, agurkus, krapus, svogūnų laiškus ir laiškinius svogūnus smulkiai supjaustykite.
Daržoves sumaišykite su pasukomis, graikišku jogurtu ir prieskoniais.
Tiekiant į lėkštes įdėkite kiaušinių.
Skanaus!