53% NUOLAIDA ŽURNALO MANO NAMAI PRENUMERATAI
Kukurūzų košė: skanu ir sveika

Kukurūzų košė: ar esate jau tai ragavę?

Yra šeimų, kuriose nė vienos dienos pradžia neįsivaizduojama be košės. Siūlome jums gardžios kukurūzų košės receptą.

Kukurūzų košė

Vaikai mėgsta manų košę, bet ji nėra itin naudinga maistiniu požiūriu, todėl griebkimės švelnios apgaulės – manus pakeiskime rupių kukurūzų miltais, iš kurių gaminama košė (polenta).

Kukurūzų košė verdama santykiu 1:4 (viena dalis kruopų, keturios dalys skysčio), žiupsnelis druskos, cukraus pagal skonį.

Paskaninti ir papuošti:

cinamonu, ruduoju cukrumi, ispaninio šalavijo sėklomis (ang. „chia”), uogiene ir pan.

Bus ir sveika, ir skanu!

Mano išsaugoti straipsniai