Kol mes tingiai krapštomės saulės įkaitintose savo namų virtuvėse ir šaldytuvuose, ieškodamos, iš ko pagaminti savaitgalio pusryčius (kiaušinienė, košė, karšti sumuštiniai?), trijų vaikų – 13 m. Vinco, 10 m. Jurgio, 2 m. Marcelės mama, knygos „Natūralus rauginimas“ autorė Ieva Šidlaitė, pasiima bliūdą šaltienos ir eina į mišką rinkti šakų, žievių, spyglių, medžio grybų (kempinių), garšvų, dilgėlių ir įvairių kitokių augalų, o grįžusi paleidži...
receptai
Naujausias
Ko gero, esate girdėję ne vieną patiekalą, kurio pavadinimas prasideda „Tinginių“: tinginių balandėliai, tinginių koldūnai, tinginių sausainiai....
Kviečiame dalyvauti naujame konkurse, kurio tikslas – pakviesti šeimas skirti daugiau dėmesio vaikų mitybai. Ką pusryčiams valgo jūsų atžala? Kokių užkandžių paruošiate jam į mokyklą ar darželį?...
Šiandien vaikų pamėgtasis Gustavas iš LRT laidos vaikams "Gustavo enciklopedija" pristatė naujieną, kuri nudžiugins jo gerbėjus....
Apie pieno produktus vaikams kalbiname maisto technologę ir mitybos specialistę, VšĮ „Sveikatai palankus" direktorę ir dviejų vaikų mamą Ramintą Bogušienę....
Savaitgalį laukia Tėvo šventė. 3 netradiciniai receptai, kurie tiks šventiškos dienos pradžiai....
Motinystė ne tik pareikalauja daug jėgų ir kantrybės, tačiau ir įkvepia naujiems iššūkiams. Šią tiesą patvirtina ir kaunietės Linos istorija - besilaukdama antrojo vaikučio Lina Mankė nepabijojo naujo iššūkio ir sukūrė šeimyninį verslą. Kuris kvepia aguonomis ir šokoladu. Susipažinkime su veiklia jauna mama, kuri šiuo metu sūpuoja naujagimį....
Daugiau jokio turinio