Žurnalo MANO NAMAI metinė prenumerata su 53% NUOLAIDA!
11 būdų

11 būdų, kaip nenuobodžiai patiekti blynus

Blynai yra vienas mėgstamiausių vaikų patiekalų, dalinamės idejomis, kaip smagiai pateikti jas, kad skanauti juos mažiesiems būtų dar gardžiau. Taip pat jas galėsite panausoti ir artėjančių Užgavių proga.

Paprastų lietinių receptas:

50 g sviesto;

200 g miltų;

šaukštas cukraus;

2 didelių kiaušinių;

500 ml pieno.

Sviestą ištirpdykite ir praaušusį supilkite į kiaušinių su pienu ir cukrumi plakinį. Išmaišykite ir tada supilkite miltus.

Kepkite keptuvėje ant ištirpdyto sviesto arba aliejaus, skirto kepimui.

11 būdų, kaip įdomiai patiekti lietinius

Iškeptus lietinius galima „surišti“ į krepšelius. O jei viduje dar paslėpsite mažą siurprizą…

Shutterstock nuotr.

Braškinė saulutė pralinksmins kiekvieną.

Shutterstock nuotr.

Papuošti blyną vaisiais – puiki idėja. Juk ne tik skanu, bet ir sveika.

Shutterstock nuotr.

Meškučio figūrą peiliu išpjaukite jau iš iškepto lietinio blyno.

Shutterstock nuotr.

Paskutiniuoju metu populiaru kepti štai tokius forminius lietinius. Supylus tešlą į plastikinį butelį, tai pavyks iš pirmo karto.

Shutterstock nuotr.

Kaip blynai abėcėlės mokė…

Shutterstock nuotr.

Štai taip lietiniai gali virsti žavia žirafaite.

Shutterstock nuotr.

Arba – palme.

Shutterstock nuotr.

Meškutis iš trijų blynų – vieno didesnio ir dviejų mažesnių.

Shutterstock nuotr.

Tokį blyną uogiene papuošti mokės ir pats jauniausias šeimos virtuvės šefas.

Shutterstock nuotr.

Svarbiausia – nebijoti fantazuoti ir kurti.

Vida Press

Skanių blynų!

Mano išsaugoti straipsniai