Žurnalo MANO NAMAI metinė prenumerata su 53% NUOLAIDA!
Skanieji kotletukai iš cukinijų ir varškės

Skanieji kotletukai iš cukinijų ir varškės

Jau nuo vienerių metų mažyliai gali ragauti šių kotletukų. Kitaip negu įprasta, šiems kotletams nereikia mėsos.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, 3 patiekalai, kurie idealiai tinka rudeniui
2 ypatingi receptai iš bulvių visai šeimai

Paruošimas:

1. Sutarkuokite burokine tarka cukiniją, pabarstykite žiupsneliu druskos ir palikite stovėti.

2. Kitame inde sumaišykite varškę, kiaušinį, sūrį, suberkite kukurūzų miltus.

3. Jeigu iš cukinijos išsisunkė sulčių, jas nupilkite ir berkite cukinijas į varškės masę. Turi gautis gan tiršta masė.

4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, rankomis formuokite nedidelius kotletukus ir dėkite į keptuvę. Jei tešla limpa prie rankų, jas apibarstykite kukurūzų miltais.

5. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Patiekite su pomidorais, galite ir su grietine. Skanūs ir šalti.

Mano išsaugoti straipsniai