Žurnalo MANO NAMAI metinė prenumerata su 53% NUOLAIDA!
Idėja pusryčiams ar vakarienei: kokosiniai varškėčiai

Idėja pusryčiams ar vakarienei: kokosiniai varškėčiai

„Jelenos maisto blogo“ autorė siūlo išbandyti šį įdomų ir nesunkiai pagaminamą kokosinių varškėčių receptą.

Kokosiniams varškėčiams reikia:

– 500 g 9 proc. riebumo varškės;

– 1 kiaušinio;

– 2,5-3 šaukštų kokoso miltų;

– 4,5 -5 šaukštų miltų;

– žiupsnelio Himalajų druskos;

– šaukštelio cukraus.

J.Rimavičienės nuotr.

Kaip gaminti?

– Į varškę įmušame kiaušinį, beriame druską, cukrų, išmaišome.

– Tada beriame kokoso miltus ir galų gale – paprastus miltus, viską gerai išmaišome.

– Miltais pabarstome stalą, formuojame varškėčius ir kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus.

– Tiekiame su uogiene, grietine ar agavų sirupu.

J.Rimavičienės nuotr.

Skanaus!

Mano išsaugoti straipsniai