„Jelenos maisto blogo“ autorė siūlo išbandyti šį įdomų ir nesunkiai pagaminamą kokosinių varškėčių receptą.
Kokosiniams varškėčiams reikia:
– 500 g 9 proc. riebumo varškės;
– 1 kiaušinio;
– 2,5-3 šaukštų kokoso miltų;
– 4,5 -5 šaukštų miltų;
– žiupsnelio Himalajų druskos;
– šaukštelio cukraus.
J.Rimavičienės nuotr.
Kaip gaminti?
– Į varškę įmušame kiaušinį, beriame druską, cukrų, išmaišome.
– Tada beriame kokoso miltus ir galų gale – paprastus miltus, viską gerai išmaišome.
– Miltais pabarstome stalą, formuojame varškėčius ir kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus.
– Tiekiame su uogiene, grietine ar agavų sirupu.
J.Rimavičienės nuotr.
Skanaus!