Pavasarį, kai esame išsiilgę šviežių daržovių ir vaisių, mitybą galime praturtinti daigintomis sėklomis, kurios patiekalams suteikia puikaus skonio, be to, praturtina mūsų maistą vitaminais, mikroelementais bei kitomis organizmui būtinomis medžiagomis. Daigintose sėklose gausu vitamino E, C ir kitų antioksidantų, B grupės vitaminų, omega-3 riebalų rūgščių, todėl labai sveika, jei jų valgo visa šeima....
sėklos
Seniausias
Trijų vaikų mama Elena, rašanti tinklaraštį „Su vaikais“ pateikia smagią idėją, kaip panaudoti moliūgų sėklas, kurias paprastai nieko nepagalvodami išmetame....
Neturite daržo ar šiltnamio? Puikiai tiks balkonas, palangė ar kita šviesi vieta. Niekad nedaržininkavote? Vadinasi, bus dar įdomiau....