Dalyvaukite konkurse ir laimėkite!

Vitaminų bomba: gaminame smidrus su česnakiniu padažu

Vitaminų bomba: gaminame smidrus su česnakiniu padažu
Paskutinį kartą atnaujinta:

Vieni juos vadina smidrais, kiti tvirtina, jog tai šparagai, tačiau pavadinimas skonio nekeičia. Jūsų dėmesiui – paprastas, bet skanus smidrų gaminimo būdas.

Reikės:

ryšelio šparagų;

Padažui:

šaukštelio garstyčių;

2 saujų anakardžių riešutų;

2 skiltelių česnako;

Arbatinio šaukštelio druskos;

Arbatinio šaukštelio citrinos sulčių;

Arbatinio šaukštelio ciberžolės;

čili pipiro drožlių;

svogūno laiškų arba krapų papuošimui.

Gaminimas:

Šparagus 5 min apverdame pasūdytame vandenyje. Padažo sudedamąsias dalis sutriname iki vientisos masės.

Šparagus išdėliojame lėkštėje, pilame padažo, pabarstome čili pipiro drožlėmis, papuošiame pjaustytais svogūno laiškais arba krapais.

J.Rimavičienės nuotr.
J.Rimavičienės nuotr.