53% NUOLAIDA ŽURNALO MANO NAMAI PRENUMERATAI
Idėja pietums ar vakarienei: gardūs kukuliai

Idėja pietums ar vakarienei: gardūs kukuliai

Mūsų portalo bičiulė Jelena gamino maltos mėsos kukulius su troškintomis daržovėmis. Dalijamės receptu, kuris, mūsų manymu, puikiai tinka ir vaikui, ir jo tėveliams.

Reikės:

maltos mėsos;

druskos;

pipirų;

bulvių;

morkų;

ryžių;

lauro lapų;

grietinės.

J.Rimavičienės nuotr.

Bulves supjaustome kubeliais, morkas plonais griežinėliais.

Mėsą sumaišome su druska ir pipirais, padarome kukuliukus ir juos pavoliojame ryžiuose.

Į puodą dedame bulves su morkomis, beriame druskos, pipirų, lauro lapų. Ant viršaus dedame kukulius. Pilame verdančio vandens ir troškiname apie 20-25 min.

Dedame grietinės ir atsargiai (kad nesugadintume kukuliukų) pamaišome.

Dar keletą minučių patroškiname.

Skanaus.

Mano išsaugoti straipsniai