Išbandykite šiuos sultingus, saldžius ir kvapnius persikinius pyragėlius. Šios grupės vaisiai turi teigiamų savybių mūsų sveikatai – persikuose gausu skaidulų, įvairių vitaminų ir mineralų.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su persikais
Kepiniui reikės:
500 g bemielės šaldytos sluoksniuotos tešlos;
1 skardinės konservuotų persikų;
1 kiaušinio trynio;
100 g cukraus pudros;
1 citrinos sulčių.
Gaminimo eiga:
- Sluoksniuotą tešlą apie 20 minučių palikite kambario temperatūroje, kad atitirptų.
- Tuomet supjaustykite tešlą kvadratais.
- Tešlos kraštus aptepkite kiaušinio trynio plakiniu ir per vidurį sudėkite persikų puseles.
- Pyragėlius kepkite 180 °C temperatūroje apie 15–20 min.
- Cukraus pudrą sumaišykite su citrinos sultimis, gautu glajumi apšlakstykite pyragėlius.
Skanaus!