Varškės apkepas yra universalus patiekalas, kurio skanauti galima ir pusryčiams, ir vakarienei, ir net pietums. Jūsų dėmesiui – du paskanintų varškės apkepų receptai....
dienos receptas
Seniausias
Lietuvoje kasmet išgeriama per 50 mln. litrų įvairių sulčių, nektarų ir vaisių gėrimų, tačiau čia vis dar gajūs mitai apie sulčių maistingumą, jų galiojimo laiką ir gaminimo procesą. Maisto technologės teigimu, „parduotuvinių“ sulčių maistingumas niekuo nesiskiria nuo namuose spaudžiamų, kadangi jų gamybos procesą griežtai reglamentuoja tiek Lietuvos, tiek Europos Sąjungos įstatymai....
Sveikiausia, be abejo, valgyti šviežias uogas, tačiau jeigu liko puodelis nesuvalgytų - siūlome mūsų išmėgintą receptą....
Šis keksas tikrai išsiskirs iš visų kada nors gamintų! Jis iškepa minkštutis lyg pūrus debesėlis. Keksas yra maloniai drėgnas su varške ir švelnia serbentų rūgštele. Rekomenduojama gaminti su raudonaisiais serbentais, tačiau tikrai tiks ir juodieji!
Vasara yra puikus metas susimąstyti apie sveiką mitybą. Vasaros produktai, tokie kaip šviežios daržovės, vaisiai ir uogos, suteikia galimybę maitintis skaniai, sveikai ir įvairiai. Taip pat šis metų laikotarpis yra puiki proga atrasti ir paragauti naujų, sveikų receptų. Nuostabiausia tai, kad vasaros gėrybes dažniausiai mėgsta ir dideli, ir maži, tad paruoštais skanėstais galėsite mėgautis visa šeima. Štai keletas lengvų receptų....
Šis lengvas ir gaivus desertas puikiai tinka vasaros dienoms. Jis yra greitai paruošiamas, o rezultatas – gaivūs ir skanūs kąsneliai. Receptas sužavės ir didelius, ir mažus!
Net jei save laikote kulinarijos pradinuku ir cinamoninėmis bandelėmis ar net naminiais prancūziškais batonais žavitės tik nuotraukose socialiniuose tinkluose, verta pabandyti susikurti mažą šventę. ...
Patiekalas, kuriam pagaminti reikia vos kelių sudedamųjų dalių. Ir jų greičiausiai visada rasime savo namų šaldytuve....
Braškių salotos su mėtomis ir bazilikais - skanus užkandis šiltą vasaros dieną. Kviečiame išbandyti.
Jei manų kruopas pakeisite bolivinėmis balandomis, o dalį cukraus – saldžiais gerai sunokusiais bananais, iškepsite šiek tiek sveikuoliškesnę tradicinio varškės apkepo versiją.
Šimtalapis – mėgstamas lietuvių švenčių patiekalas. Jeigu nenorite leisti pinigų jau pagamintam šimtalapiui, išbandykite namuose gamintą....
Jei ieškote patiekalo, kuris būtų lengvas, gardus ir greitai paruošiamas, cukinijų ir sūrio apkepas yra puikus pasirinkimas.