Šviežios cukinijos - sveikas ir lengvai virškinamas produktas. Siūlome pasigaminti keletą patiekalų su jaunomis cukinijomis. Jie nesudėtingi, skanūs, sveiki, puikiai tiks visos šeimos stalui....
Patiekalas, kurį galima valgyti ir pietums, ir vakarienei. Sotus, skanus ir lengvai pagaminamas....
Tai bus ne pyragas smaguriams, o norintiems sočiai pavalgyti. Tiesa, visi tie, kas mėgsta valgyti viską atskirai (kotletas - tai kotletas, daržovė - tai daržovė) siūliau toliau net nežiūrėti....
Ir vėl tas klausimas – „ką šiandien gaminsim?“ Ir vėl pasitarimas su kolege. Ir vėl gera jos idėja. Skonis – kaip žemaičių blynų....
Dažnas savo mitybos neįsivaizduojame be mėsos. Vieniems, tai kasdienis produktas, kitiems – rečiau valgomas. Tiesa, mitybos specialistai pataria mėsa valgyti ne dažniau nei 2-3 kartus per savaitę. Pirmenybę teikti šviežiai mėsa, atkreipti dėmesį į pagrindinius šviežumo rodiklius, būtinai skaityti ženklinimo etiketes bei tinkamai paruošti....
Gruzdinti pyragėliai su mėsa, neretai pavadinami „beliašais“, daugeliui šeimininkių atrodo itin sudėtingas patiekalas. Tinklaraštį rašančios mamos labai išsamiai pasakoja ir rodo, kaip jų pasigaminti....