Moliūgų sezonas – pats metas išbandyti šildančius ir aromatingus patiekalus. Vienas populiariausių – keptų moliūgų sriuba, kuri išsiskiria ypatingu skoniu.
moliūgų sriuba
Naujausias
Spalio mėnesį moliūgai daugeliui siejasi su artėjančiu Helovynu. Tačiau moliūgas – ne tik įspūdingas šventinis atributas, bet ir labai vertingas maisto produktas....
Po truputį, pas dalį šalies gyventojų, jau galima pamatyti vieną kitą pūpsantį moliūgą. Tiesa, didysis sezonas prasidės už gero mėnesio, tačiau jei jau dabar turite puikiai prinokusį gražuolį, kviečiame išbandyti šį receptą.
Moliūgas gali būti tiesiog moliūgas arba pavirsti į Pelenės karietą, arba tapti baisiu baisuokliu per Heloviną, arba džiuginti mūsų pilvukus, kai patenka į geros šeimininkės rankas....