53% NUOLAIDA ŽURNALO MANO NAMAI PRENUMERATAI
Namuose gaminame sveiką avinžirnių užkandėlę

Namuose gaminame sveiką avinžirnių užkandėlę

Dviejų vaikų mama tinklaraštininkė Jelena siūlo puikią alternatyvą nesveikiems užkandžiams. Išbandykite!


Orkaitėje kepti avinžirniai su prieskoniais

Reikės:

2 skardinių avinžirnių (arba 800 g avinžirnių, kuriuos išsivirsite patys);

3 valgomieji šaukštai ištirpinto kokoso aliejaus;

Druskos;

Pipirų;

Rūkytos paprikos prieskonių( bėriau 1.5 arbatinius šaukštelius)

Avinžirnius nukošiame, pilame kokoso aliejų, beriame prieskonius.

Prieskonius naudokite pagal savo skonį – ar norite aštresnių, ar su česnaku, čia jau jūsų fantazijos reikalas.

Sumaišytus avinžirnius su prieskoniais beriame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, kepame 200°C temperatūroje 35-40 min, vis pamaišydami.

Skanaus

Mano išsaugoti straipsniai