Mūsų portalo bičiulė Jelena siūlo išbandyti apkepo receptą, kuriam prireiks moliūgo ir cukinijos.
Reikia:
100 g ryžių;
Vidutinės cukinijos;
1/3 nedidelio moliūgo;
Poro;
4 skiltelių česnako;
Druskos;
Pipirų;
Mėgstamų prieskonių;
3 kiaušinių.
TAIP PAT IŠBANDYKITE:
Skaniausias visų laikų pyragas su varške
Namuose gaminame saldainius “Karvutė”

Asmeninio archyvo nuotr.
Kaip gaminti
Ryžius išverdame ir atvėsiname.
Sutarkuojame burokine tarka cukiniją ir moliūgą.
Barstome druska, pipirais, prieskoniais.
Porą supjaustome ir apkepame su smulkintu česnaku ant aliejaus.
Į masę dedame ryžius, kepintą porą, pilame išplaktus kiaušinius ir viską išmaišome.
Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temperatūros, gautą masę pilame į karščiui atsparų indą ir kepame apie valandą.