Gerai užderėjo agurkai? Jūsų dėmesiui – skanios mišrainės žiemai receptas.
Jei ieškote, ką gardaus pasigaminti iš gausaus derliaus – ši agurkų mišrainė žiemai taps tikru atradimu. Paprasta, greitai paruošiama ir itin skani – ji puikiai dera prie mėsos, bulvių ar tiesiog kaip užkandis. Pasiruoškite stiklainius ir išsaugokite agurkų šviežumą bei traškumą šaltajam sezonui!
Agurkų mišrainė – ingredientai:
5 kg agurkų;
10 nemažų svogūnų;
1 stiklinės acto;
1 stiklinės aliejaus;
7 šaukštų cukraus;
5 šaukštų druskos.
Agurkų mišrainės gaminimas:
Cukiniją ir agurkus supjaustyti kubeliais.
Viską sumaišyti ir laikyti visą parą, kol atsiras skysčio.
Kaitinti iki užvirimo.
Supilstyti į stiklainius ir užvakuoti.
Galima kaitinti ir jau supilsčius į stiklainiukus, vandens vonelėje. Kaitinti 80 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių ir užsukti dangtelius.

Labai skanu!
Mama Renata