Dabar pats braškių sezonas, tad tiesiog būtina jų atsivalgyti, prisivalgyti ir išragauti įvairiausių patiekalų. Šį kartą tinklaraštininkės iš „Lieknos bitės“ kepė blynus iš težti pradėjusių braškių – skonis tiesiog puikus.
REIKĖS:
stiklinės braškių (mes naudojome ir žemuoges);
norimo kiekio datulių tyrės arba 1 banano (viskas priklauso, kiek saldumo norite);
150 ml pieno arba kefyro;
50 g avižinių dribsnių (mes naudojome mūsų pamėgtus „Dobele“);
150 g miltų;
1 kiaušinio;
1 v. š. aliejaus
truputėlį druskos
GAMINIMAS:
Visus ingredientus vieną po kitos sudėkite į dubenį ir išmaišykite su elektriniu plaktuvu.
Blynus kepkite įkaitintoje keptuvėje su 1 a. š. ghee sviesto.
Jei norite, kad braškiniai blyneliai būtų dar labiau braškiniai, patiekite su šviežiomis uogomis.

Skanaus!
Šaltinis: www.lieknosbites.lt