Maisto blogą rašanti dviejų vaikų mama Jelena Rimavičienė rekomenduoja avižinių blynų receptą, kuriame nėra pridėtinio cukraus.
Avižiniai blynai su bananu ir cinamonu
Kadangi savaitgalis ant nosies, skubu pasidalinti labai skanių blynų receptu! Blynai be pridėto cukraus, todėl tikrai galima juos laikyti sveikuoliškais.
Reikės:
2/3 puodelio graikiško jogurto;
1/2 puodelio avižinių dribsnių;
1/2 sunokusio banano;
1 kiaušinio;
1 a.š. kepimo miltelių;
1/2 a.š. cinamono;
1 a.š. vanilės ekstrakto.
Kepimui:
kokoso aliejaus.
Patiekiant:
agavų sirupo;
banano ir uogų.
Gaminimas:
Visus produktus dedame į kokteilinę ir suplakame iki vientisos tešlos.
Į įkaitintą keptuvę dedame kokoso aliejaus, pilame po 1,5 v.š. tešlos, kepame iš kiekvienos pusės iki auksinės spalvos.
Tiekiame su agavų sirupu ir mėgstamom uogom.
Skanaus!