Žurnalo MANO NAMAI metinė prenumerata su 53% NUOLAIDA!
Šeštadienio receptas: panakota su apelsinais ir abrikosais

Šeštadienio receptas: panakota su apelsinais ir abrikosais

Puikus šeštadienio receptas, kuriuo pagardinsite šeimos pietų stalą.

Panakota su apelsinais ir abrikosais

Patiekalui reikės: 

400 ml natūralaus jogurto;

400 ml kokosų gėrimo;

3 vnt. apelsinų;

6 vnt. abrikosų;

130 g miltelinio cukraus;

14 g želatinos;

2 šaukštų klevų sirupo;

mėtų lapelių – papuošimui.

Kaip gaminti:

  1. Išspauskite apelsinų sultis. Jas sumaišykite su želatina ir palikite sutirštėti.
  2. Pakaitinkite kokosų gėrimą, sudėkite apelsino žieveles, cukraus pudrą. Atvėsinkite.
  3. Kokosų gėrimo masę supilkite į sulčių su želatina masę.
  4. Sudėkite natūralų jogurtą. Išmaišykite.
  5. Supilstykite į indelius ir palikite šaldytuve bent 3 valandoms.
  6. Supjaustykite abrikosus, užberkite susmulkintų mėtų lapelių ir apliekite klevų sirupu. 

Skanaus!

Mano išsaugoti straipsniai