Šis patiekalas patiks ir mažam, ir dideliam. Kartu su traškiais lašišų kepsneliais galėsite rinktis norimą garnyrą – ryžius, bulves ar daržoves.
Ar jau turite TAVO VAIKO programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir skaitykite mus dar patogiau: „iPhone“, „Android“.
Mūsų portalo bičiulės, trijų vaikučių mamos Saulės siūlomas receptas – nesudėtingas, tiks ir tai šeimininkei, kuri virtuvėje apsilanko savaitgaliais ar tik ypatingomis progomis.
Reikia:
Džiūvėsėlių žuvies apvoliojimui.
Marinatui:
2 šaukštai majonezo, du šaukštai grietinės, druskos, pipirų, pusės citrinos sulčių, saujos susmulkintų šviežių (ar šaldytų) krapų.
Kaip gaminti?
Lašišos filė supjaustome 4-5cm skersmens gabaliukais.
Iš reikiamų produktų sumaišome marinatą ir supilame ant lašišos.
Paliekame marinuotis kelioms valandoms.
Tuomet kiekvieną gabalėlį apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 190 laipsnių apie 30 minučių.
Labai trašku ir skanu!
Saulė