Šie blyneliai yra puikus pasirinkimas, jei norite sveikesnių ir lengvų pusryčių. Jie nesudėtingi, greitai paruošiami, o jų skonis tikrai nustebins. Patiks tiek mažiems, tiek dideliems, juolab pasigaminti avižų ir bananų blynus užtruksite vis keliolika minučių.
Ingredientai:
- 2 bananai
- 1 puodelis avižų
- 2 kiaušiniai
- 1/2 šaukštelio kepimo miltelių
- Pusė šaukštelio cinamono
- Žiupsnelis druskos
- 1/2 puodelio pieno (arba augalinio pieno)
Paruošimas:
- Bananus sutrinkite su šakute, kad gautumėte tyrę.
- Į trintus bananus pridėkite kiaušinius, avižas, cinamoną, kepimo miltelius ir pieną.
- Viską sumaišykite, kol gausite vientisą masę.
- Kepkite mažus blynelio formos kepinius ant įkaitintos keptuvės, kol jie taps auksinės spalvos iš abiejų pusių.
- Patiekite su šviežiais vaisiais, riešutais ar šlakeliu medaus.
