Ne viena mažametį auginanti mama skundžiasi, kad vaikas nevalgus, išrankus, renkasi tik kelis įprastus patiekalus. O kaip įsiūlyti kitus? Kaip pripratinti vaiką prie įvairesnės ir sveikesnės mitybos?...
Pusryčiai
Seniausias
Varškėtukai - puikus maistas ne tik savaitgalio pusryčiams, bet ir kasdienai. Išbandykite šį minkštų varškėtukų receptą.
Vienas populiariausių pieno produktų – varškė, kurią galima valgyti tiek vieną, tiek naudojant kaip pagrindinį ar papildantį kitų patiekalų ingredientą.
Mokslininkų yra apskaičiuota, kad apie 10 procentų dėl ligų prarastų gyvenimo metų yra susiję su netinkama mityba. Todėl akivaizdu, kad mūsų sveikatai didelę įtaką daro maisto kokybė, saugumas ir mitybos įgūdžiai....
Turite vaikų, visko pilnus namus, jaukų miegamąjį, čiužinį iš reklamos ir net garsaus (brangaus) tapytojo paveikslą virš lovos. Bet neturite intymaus gyvenimo, kuris suteiktų sparnus? Skaitykite toliau – psichologas, kūno psichoterapijos specialistas Andrius Kaluginas pasakoja, kas, kaip, kodėl....
Vasarą lengva primiršti sveikatai palankius principus. Vis dėlto, anot gydytojos dietologės dr. Editos Gavelienės, moksleiviai bei studentai, nesugrįžę į tinkamą mitybos ritmą, mokslo metus gali pasitikti vangūs ir pavargę: mat sveikatai palanki mityba daro ženklią įtaką kiekvieno savijautai.
Avižų košė - kuo puikiausias patiekalas pusryčiams. Ji aprūpina vaiko organizmą energija bei reikalingomis medžiagomis, esančiomis avižose (žinoma, patartina naudoti „tikras" avižas, o ne greito paruošimo jų dribsnius)....
Tinkamai subalansuota vaiko mityba yra būtina jo augimui, vystymuisi ir gerai sveikatai. Tačiau svarbu, kad sveiki patiekalai taptų malonumu ne tik vaikams, bet ir visai šeimai.
Daugiau jokio turinio