Vasaros metu dažnai padaugėja progų, kurių metu valgome įvairius saldėsius. Nesvarbu, ar tai būtų šokoladas, ar pyragas su ledais – šiuos gardumynus derėtų valgyti su saiku.
receptai
atsitiktinis
Varškėtukai - bene mėgstamiausias vaikučių patiekalas. Štai puikus receptas, kuris paįvairins jūsų nuolat gaminamus varškėtukus....
Kaip pasigaminti ne tik kažką gardaus, bet ir palankaus sveikatai? Kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson pataria – „paslėpkite“ daržoves kepiniuose! Manėte, kad burokėliai, morkos, cukinijos, kalafiorai ar saldžiosios bulvės puikiai dera tik salotose? O kaip jums pasiūlymas – daržovės desertui? Pabandykite daržoves integruoti keksiukuose, kurie patiks tiek mažiems, tiek dideliems. Daržovės kepinius suminkština, suteikia natūralaus saldumo, daugiau spalvų, o svarbi...
Savaitgalį laukia Tėvo šventė. 3 netradiciniai receptai, kurie tiks šventiškos dienos pradžiai....
Kasdien suvalgykite bent po vieną obuolį ir gydytojai turės mažiau darbo!...
Moliūgas gali būti tiesiog moliūgas arba pavirsti į Pelenės karietą, arba tapti baisiu baisuokliu per Heloviną, arba džiuginti mūsų pilvukus, kai patenka į geros šeimininkės rankas....
Itališkas risotto – tai kreminės konsistencijos ryžių patiekalas, kuris pasižymi sodriu skoniu ir nepriekaištinga tekstūra. Nors jo gamyba reikalauja šiek tiek kantrybės, tinkamai laikantis taisyklių ir naudojant kokybiškus ingredientus, galite pasigaminti autentišką itališką risotto savo namuose.
Košės aprūpina mažylį daugeliu jam naudingų medžiagų. Geriausia, kai košes gaminate iš „tikrų" kruopų, o ne jau apdirbtų jų dribsnių. Suvalgius košės, vaikas gauna energijos iš angliavandenių, todėl košė itin tinkamas patiekalas dienos pradžiai....
Ankstyvi pusryčiai, mokykla, treniruotės, pamokų ruoša – intensyvus ritmas keičia dienos įpročius, pietums lieka vis mažiau laiko. Tiesa, kol vaikas darželyje – tėveliams nerimauti nėra ko, bet auginantys vyresniuosius dažnai susiduria su nemenkais iššūkiais....
Brusketos – tai klasikinis itališkas užkandis, kuris yra lengvai pagaminamas, bet nepaprastai skanus. Traškus duonos pagrindas, švieži ingredientai ir aromatingi prieskoniai sukuria nepakartojamą skonio derinį.
Kiaušinyje išsivolioję prancūziški skrebučiai, jautienos ir cukinijų pasimatymas kebabinėje, sriuba, kurioje morka kutena moliūgą, pyragu tapti svajojantis obuolių ir varškės apkepas. Norite dar daugiau netikėtumų virtuvėje? Tuomet griebkite knygą „Kakė Makė. Receptai“ ir stačia galva nerkite į maisto įdomybių kelionę, kurią kartu su Kake Make sugalvojo mitybos specialistė, tinklaraščio „Sveika ir gardu“ autorė Indrė Trusovė bei maisto entuziastė, tinklara...
Visada kartoju, kad keksiukai neprivalo būti saldūs. Savo skanumu saldiems kepiniams tikrai nenusileidžia daržovių keksiukai su sūriu. Sotūs, drėgni ir minkšti keksiukai patiks daugeliui vaikų. ...