Šiandien vaikų pamėgtasis Gustavas iš LRT laidos vaikams "Gustavo enciklopedija" pristatė naujieną, kuri nudžiugins jo gerbėjus....
receptai
atsitiktinis
Kiaušinyje išsivolioję prancūziški skrebučiai, jautienos ir cukinijų pasimatymas kebabinėje, sriuba, kurioje morka kutena moliūgą, pyragu tapti svajojantis obuolių ir varškės apkepas. Norite dar daugiau netikėtumų virtuvėje? Tuomet griebkite knygą „Kakė Makė. Receptai“ ir stačia galva nerkite į maisto įdomybių kelionę, kurią kartu su Kake Make sugalvojo mitybos specialistė, tinklaraščio „Sveika ir gardu“ autorė Indrė Trusovė bei maisto entuziastė, tinklara...
Ryžiai – angliavandenių šaltinis. Juose yra ląstelienos, baltymų, mineralinių medžiagų ir B grupės vitaminų....
Apie pieno produktus vaikams kalbiname maisto technologę ir mitybos specialistę, VšĮ „Sveikatai palankus" direktorę ir dviejų vaikų mamą Ramintą Bogušienę....
Varškėtukai - bene mėgstamiausias vaikučių patiekalas. Štai puikus receptas, kuris paįvairins jūsų nuolat gaminamus varškėtukus....
Šie morkų rutuliukai pagaminami vos per kelias minutes, naudojant tik 4 paprastus ingredientus. Rutuliukai yra veganiški, be glitimo, aliejaus ir riešutų!...
Motinystė ne tik pareikalauja daug jėgų ir kantrybės, tačiau ir įkvepia naujiems iššūkiams. Šią tiesą patvirtina ir kaunietės Linos istorija - besilaukdama antrojo vaikučio Lina Mankė nepabijojo naujo iššūkio ir sukūrė šeimyninį verslą. Kuris kvepia aguonomis ir šokoladu. Susipažinkime su veiklia jauna mama, kuri šiuo metu sūpuoja naujagimį....
Ši plačiai Lietuvoje auginama daržovė naudojama troškiniams, kepiniams, sriuboms ir net desertams. Šį kartą siūlome išbandyti cukinijų blynus su varške. Šie minkšti, purūs blynai tinka ne tik pusryčiams, bet ir pietums ar sočiai vakarienei....
Savaitgalį laukia Tėvo šventė. 3 netradiciniai receptai, kurie tiks šventiškos dienos pradžiai....
Turbūt kiekvienas nors kartą esame pasijutę alkani ir, rodos, tingime kažką gaminti... Todėl siūlome šį paprastą užkandį, kuris puikiai tiks tiek suaugusiems, tiek vaikams....
Lietuvoje kasmet išgeriama per 50 mln. litrų įvairių sulčių, nektarų ir vaisių gėrimų, tačiau čia vis dar gajūs mitai apie sulčių maistingumą, jų galiojimo laiką ir gaminimo procesą. Maisto technologės teigimu, „parduotuvinių“ sulčių maistingumas niekuo nesiskiria nuo namuose spaudžiamų, kadangi jų gamybos procesą griežtai reglamentuoja tiek Lietuvos, tiek Europos Sąjungos įstatymai....
Kasdien suvalgykite bent po vieną obuolį ir gydytojai turės mažiau darbo!...