Dalinuosi spurgyčių receptu, kurį pati sugalvojau....
Spurgos
atsitiktinis
Senovinės varškės spurgos – traškios, minkštos ir tirpstančios burnoje. Šias spurgas „Maistas ant stalo“ gamina su daugiau varškės, nes tokios kulinarei – minkštesnės ir skanesnės.
Spurgas mėgsta ir maži, ir dideli. Jei šį savaitgalį savo namuose norėsite surengti spurgų šventę, siūlome jums išbandytą receptą....
Skanumynas jaukiam šeimos vakarui ar savaitgalio pasisėdėjimams. Gamindami pasikvieskite į pagalbą vaikus.
Iš Prancūzijos į Lietuvą prieš porą dešimtmečių gyventi persikėlęs tinklo konditeris pastebi – lietuviai gerokai didesni smaližiai nei desertais garsėjantys prancūzai. Tad nenuostabu, kad ir spurgos dažnai atsiduria pirkinių krepšeliuose, sako „Iki“ komunikacijos vadovė Gintarė Kitovė.