Kai virtuvėje kvepia keptais obuoliais, laikas išsikepti jaukius blynus su obuoliais. Purūs, saldūs ir nostalgiškai primenantys vaikystę – šis receptas taps jūsų rudens favoritu.
Blynai
atsitiktinis
Įsibėgėjus rudeniui ant savo stalų nešame vis daugiau rudens gėrybių – gaminame iš jų įvairiausius patiekalus ir naudojamės proga jas valgyti šviežias.
Ieškodama blynų recepto be kiaušinių, maniau, kad nebus taip lengva ir būtinai reikės kažkokio pakaitalo kiaušiniams. Bet mane labai maloniai nustebino, kai radau nemažai lietinių receptų (tarp jų ir standartinių, su pienu), kuriuose kiaušiniai nenaudojami ir jų net netrūksta....
Artėjant Užgavėnėms, ieškome kuo gardesnių ir nesunkiai iškepamų blynų. Šie blynai, kurių paslaptis saldūs bananai ir šokoladas, patiks ne tik vaikams....
Plikyti lietiniai – tai ypatingai švelnūs, minkšti ir ploni blynai, kurie tinka tiek saldiems, tiek pikantiškiems įdarams.
Sveiki, skanūs, suteikiantys energijos ir lengvi – tokie turėtų būti kiekvieno moksleivio užkandžiai. Tačiau bėgant mokslo metams įprastai neturime laiko kasdieniam maisto ruošimui, tad skubėdami dažniausiai pasirūpiname vaisiais, daržovėmis ar sumuštiniais. Kaip užkandėlių gamybos procesą suplanuoti, palengvinti ir ką gaminti, kad vaikų mitybą praturtintume reikalingiausiomis medžiagomis? ...
Blynelius mėgsta dauguma vaikų, tad tinklaraščio „Babyblog“ kūrėjos šiandien dalijasi savo sukurtu avižų ir varškės blynų be cukraus receptu....
Šiais metais Užgavėnės švenčiamos kovo 5-ąją. Ta proga skubame į pagalbą ir pristatome 9 gardžių ir nekasdieniškų blynų receptus....
Visi mėgsta blynus... Ypač vaikai. Tačiau dažnai susirūpinimą kelia tai, ar blynai, kuriuos mes gaminame savo vaikams, yra sveiki. Šiame straipsnyje pateiksime sveikų blynų receptą - blynai bus gardūs, maistingi, o receptas visiškai nesudėtingas....
Tai – varškėčiai be miltų. Varškėtukai be miltų tinkami tiems, kurie netoleruoja gliuteno ir vengia visko, kas su tuo susiję.
Ruduo – tai metas, kai virtuvėje karaliauja moliūgai. Iš jų galima gaminti sriubas, troškinius, pyragus, o vienas paprasčiausių ir gardžiausių patiekalų – moliūgų blynai.