Artėjant šventėsm dalinamės dar vienu ypatingo patiekalu receptu. Kviečiame pasigaminti kalėdinį prieskonių keksą su džiovintais vaisiais yra puikus pasirinkimas šventinėms vaišėms, nes jis ne tik skanus, bet ir labai aromatingas. Jis tikrai papildys Kalėdų nuotaiką ir patiks visai šeimai!
dienos receptas
Naujausias
Blynelius mėgsta dauguma vaikų, tad šiandien dalinamės "Babyblog" sukurtu receptu.
Burokėliai – idealus pasirinkimas visiems, kurie turi problemų dėl kraujo, pavyzdžiui, nukritęs hemoglobino kiekis.
Jei ieškote patiekalo, kuris būtų lengvas, gardus ir greitai paruošiamas, cukinijų ir sūrio apkepas yra puikus pasirinkimas.
Šimtalapis – mėgstamas lietuvių švenčių patiekalas. Jeigu nenorite leisti pinigų jau pagamintam šimtalapiui, išbandykite namuose gamintą....
Jei manų kruopas pakeisite bolivinėmis balandomis, o dalį cukraus – saldžiais gerai sunokusiais bananais, iškepsite šiek tiek sveikuoliškesnę tradicinio varškės apkepo versiją.
Po truputį, pas dalį šalies gyventojų, jau galima pamatyti vieną kitą pūpsantį moliūgą. Tiesa, didysis sezonas prasidės už gero mėnesio, tačiau jei jau dabar turite puikiai prinokusį gražuolį, kviečiame išbandyti šį receptą.
Grybai yra puikus ingredientas, kurį galima paruošti daugeliu skirtingų būdų. Štai paprastas ir smagus receptas vaikams – grybų mini picos!
Sotera iš tinklaraščio BabyBlog dalinasi gardžios sriubos receptu visai šeimai. Pabandykite ir Jūs!
Šis lengvas ir gaivus desertas puikiai tinka vasaros dienoms. Jis yra greitai paruošiamas, o rezultatas – gaivūs ir skanūs kąsneliai. Receptas sužavės ir didelius, ir mažus!
Vasara yra puikus metas susimąstyti apie sveiką mitybą. Vasaros produktai, tokie kaip šviežios daržovės, vaisiai ir uogos, suteikia galimybę maitintis skaniai, sveikai ir įvairiai. Taip pat šis metų laikotarpis yra puiki proga atrasti ir paragauti naujų, sveikų receptų. Nuostabiausia tai, kad vasaros gėrybes dažniausiai mėgsta ir dideli, ir maži, tad paruoštais skanėstais galėsite mėgautis visa šeima. Štai keletas lengvų receptų....
Šis keksas tikrai išsiskirs iš visų kada nors gamintų! Jis iškepa minkštutis lyg pūrus debesėlis. Keksas yra maloniai drėgnas su varške ir švelnia serbentų rūgštele. Rekomenduojama gaminti su raudonaisiais serbentais, tačiau tikrai tiks ir juodieji!