Artėjant šventėsm dalinamės dar vienu ypatingo patiekalu receptu. Kviečiame pasigaminti kalėdinį prieskonių keksą su džiovintais vaisiais yra puikus pasirinkimas šventinėms vaišėms, nes jis ne tik skanus, bet ir labai aromatingas. Jis tikrai papildys Kalėdų nuotaiką ir patiks visai šeimai!
dienos receptas
atsitiktinis
Jei burokėlius mėgstate nebent šaltibarščiuose, tai tik todėl, kad dar nesate ragavę su jais kitokių puikių patiekalų: pradedant maltinukais ir apkepais, baigiant šokoladiniais pyragais ir keksiukais. Šiandien pristatome burokėlių ir morkų apkepą....
Sotera iš tinklaraščio BabyBlog dalinasi gardžios sriubos receptu visai šeimai. Pabandykite ir Jūs!
Atėjus savaitgaliui taip ir norisi visus artimuosius sukviesti prie vieno stalo ir neskubant mėgautis gardžiu, naminiu maistu. Kokybiškais ir piniginei draugiškais maisto produktais, kaip visuomet, pasirūpins prekybos tinklas „Lidl“. Čia „Superšeštadienio“ proga jau šį savaitgalį bus taikomos itin mažos kainos trims pirkėjų pamėgtiems produktams. Iš jų galėsite pasigaminti kreminį kiaulienos troškinį ir taip palepinti savo artimuosius....
Šis pyrago receptas patiks visiems smaližiams, nesvarbu, koks jų amžius....
Jei po pietų užsimanote ko nors saldaus, nebūtina traukti iš spintelių miltų ir cukraus – patikėkite, gardų pyragą išsikepsite ir be jų, be to, nesigraušite, kad gerokai viršijote paros kalorijų normą. ...
Kruasanai – vienas populiariausių ir bene pigiausių kepinių pasaulyje, o jų, ko gero, rasime ant daugelio prancūzų pusryčių stalo: skaičiuojama, kad kiekvieną savaitę vien tik Prancūzijoje kruasanų suvalgoma apie 50 mln. ...
Žiemos sezonas po truputį žengia į antrąją savo pusę: vis dar tenka dorotis su tamsiais rytais ir prailgusiais vakarais, tad nuotaiką ir organizmą gerinti verta gardžiais, šildančiais bei spalvingais patiekalais. Pristatome morkų sriubą su imbieriu ir citrina, kuri bus ne tik skani, bet ir stiprins imunitetą....
Braškių salotos su mėtomis ir bazilikais - skanus užkandis šiltą vasaros dieną. Kviečiame išbandyti.
Naminių bandelių receptas su varške ir razinomis. Jeigu vaikai nemėgsta razinų, tiesiog nedėkite jų – skonis nenukentės....
Žiedinis kopūstas – brokolio ir mums labiau įprasto gūžinio kopūsto giminaitis, savo išskirtiniu skoniu pagardinantis tiek žiemos metu gaminamus troškinius, tiek ir gaivias daržovių salotas. Jo panaudojimo galimybių tikra galybė: prancūzai jį mėgsta dėti į sriubas, italai – kepti kartu su kitų rūšių daržovėmis, o vokiečiai iš jo gamina net vegetariškus šnicelius....
Tie, kas ieško nesunkiai paruošiamo žuvies patiekalo, kuris būtų lengvas tiek skrandžiui, tiek piniginei, dažnai abiejuose Atlanto pusėse renkasi šviežią vilkešerį. Kuo paaiškinti šios žuvies populiarumą? Dėl švelniai saldaus skonio, didelio baltymų kiekio ir mėsingos konsistencijos ją labai paprasta ruošti įvairiais būdais. Be to, „Iki“ mėsos technologas Gintaras Bačkovas atkreipia dėmesį, kad vilkešeris ypač rekomenduojamas tiems, kurie nemėgsta pernelyg sti...