Puikus šeštadienio receptas, kuriuo pagardinsite šeimos pietų stalą....
dienos receptas
atsitiktinis
Atėjus savaitgaliui taip ir norisi visus artimuosius sukviesti prie vieno stalo ir neskubant mėgautis gardžiu, naminiu maistu. Kokybiškais ir piniginei draugiškais maisto produktais, kaip visuomet, pasirūpins prekybos tinklas „Lidl“. Čia „Superšeštadienio“ proga jau šį savaitgalį bus taikomos itin mažos kainos trims pirkėjų pamėgtiems produktams. Iš jų galėsite pasigaminti kreminį kiaulienos troškinį ir taip palepinti savo artimuosius....
Jei ieškote patiekalo, kuris būtų lengvas, gardus ir greitai paruošiamas, cukinijų ir sūrio apkepas yra puikus pasirinkimas.
Jei po pietų užsimanote ko nors saldaus, nebūtina traukti iš spintelių miltų ir cukraus – patikėkite, gardų pyragą išsikepsite ir be jų, be to, nesigraušite, kad gerokai viršijote paros kalorijų normą. ...
Braškių salotos su mėtomis ir bazilikais - skanus užkandis šiltą vasaros dieną. Kviečiame išbandyti.
Grybai yra puikus ingredientas, kurį galima paruošti daugeliu skirtingų būdų. Štai paprastas ir smagus receptas vaikams – grybų mini picos!
Pradžiuginkite mažuosius šaldytų braškių jogurto kąsneliais. Namuose ruoštas desertas puikiai pakeis ledus, tik bus sveikatai palankesnis ir pigesnis. Sveikatai palankios mitybos konsultantė, gydytoja dietologė dr. Edita Gavelienė atkreipia dėmesį, kad namų gamybos ledai – sveikatai palankesnis desertas, palyginti su pirktiniais....
Šie morkų rutuliukai pagaminami vos per kelias minutes, naudojant tik 4 paprastus ingredientus. Rutuliukai yra veganiški, be glitimo, aliejaus ir riešutų!...
Turbūt kiekvienas nors kartą esame pasijutę alkani ir, rodos, tingime kažką gaminti... Todėl siūlome šį paprastą užkandį, kuris puikiai tiks tiek suaugusiems, tiek vaikams....
Žiedinis kopūstas – brokolio ir mums labiau įprasto gūžinio kopūsto giminaitis, savo išskirtiniu skoniu pagardinantis tiek žiemos metu gaminamus troškinius, tiek ir gaivias daržovių salotas. Jo panaudojimo galimybių tikra galybė: prancūzai jį mėgsta dėti į sriubas, italai – kepti kartu su kitų rūšių daržovėmis, o vokiečiai iš jo gamina net vegetariškus šnicelius....
Lietuvoje kasmet išgeriama per 50 mln. litrų įvairių sulčių, nektarų ir vaisių gėrimų, tačiau čia vis dar gajūs mitai apie sulčių maistingumą, jų galiojimo laiką ir gaminimo procesą. Maisto technologės teigimu, „parduotuvinių“ sulčių maistingumas niekuo nesiskiria nuo namuose spaudžiamų, kadangi jų gamybos procesą griežtai reglamentuoja tiek Lietuvos, tiek Europos Sąjungos įstatymai....
Žiemos sezonas po truputį žengia į antrąją savo pusę: vis dar tenka dorotis su tamsiais rytais ir prailgusiais vakarais, tad nuotaiką ir organizmą gerinti verta gardžiais, šildančiais bei spalvingais patiekalais. Pristatome morkų sriubą su imbieriu ir citrina, kuri bus ne tik skani, bet ir stiprins imunitetą....