Kiaušiniai yra neatsiejama šventinio stalo dalis, tačiau dažnai kyla klausimas, kiek laiko po virimo jie išlieka švieži. Jeigu planuojate pasigaminti daugiau kiaušinių ir ilgiau juos laikyti, svarbu žinoti, kaip juos tinkamai saugoti, kad mėgavimasis jais būtų saugus ir skanus.
Populiariausi
Naujausias
„Spanakopita“ – tai tradicinis graikų virtuvės patiekalas, kuriame dera traški filo tešla ir švelnus špinatų bei sūrio įdaras.
Prakaitavimas yra natūrali organizmo reakcija į įvairius veiksnius, tokius kaip temperatūros pokyčiai, fizinis aktyvumas ar emocinė įtampa.
Velykos – tai viena iš svarbiausių krikščioniškų švenčių, kurios žymi Jėzaus Kristaus prisikėlimą. Tačiau ši šventė turi ir daugybę įdomių tradicijų bei papročių, kuriuos dažnai lydi paslaptingos legendos ir įdomūs faktai.
Įdaryti kaušiniai su džiovintais baravykais – vienas iš lengviausių ir greičiausių užkandžių Velykų stalui.
Pascha – nekeptas stačiatikių velykinis desertas, kuris gaminamas daugelio namuose tik kartą metuose. Paska desertas – slaviškai „Па́сха” slavų kraštuose dar vadinama šventine duona.
Vienas iš tokių puikių pasirinkimų, kuris gali papuošti jūsų Velykų stalą, yra – įdarytos morkų formos bandelės.
Vištienos suktinukai „Cordon Bleu“ – tai skanus patiekalas, kuris puikiai tiks tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Šis klasikinis Prancūzijos virtuvės patiekalas pasižymi ne tik puikiu skoniu, bet ir įspūdinga išvaizda.
38-erių metų aktorė Megan Fox dar kartą tapo mama.
Vaiko dantų dygimo procesas – natūralus ir svarbus etapas, tačiau jis gali būti ir nelengvas tiek vaikui, tiek tėvams.
Nors kiaušiniai yra puikus baltymų šaltinis, svarbu žinoti, kaip juos tinkamai laikyti, kad užtikrintume jų kokybę ir išvengtume galimų sveikatos problemų.
Tai patvirtina ir prodiuserė, laidų vedėja bei nuomonės formuotoja Simona Albavičiūtė-Bandita, kuri sutiko atskleisti savo ritualus, padedančius puoselėti emocinę gerovę, didinti produktyvumą ir jaustis energinga.