Namuose atliekami nėštumo ir ovuliacijos testai daugeliui moterų tampa pirmuoju žingsniu ieškant atsakymų į klausimus apie jų vaisingumą ar nėštumą.
Populiariausi
Naujausias
Jau šį savaitgalį tūkstančiai šeimų rinksis į Gariūnus Vilniuje ir PC Senukai Kaune, kur vyks vienas labiausiai laukiamų tvarios mados ir bendrystės metų įvykyje – „Mamų mugėje“.
Popmuzikos žvaigždė Rihanna ir reperis A$AP Rocky susilaukė trečiojo vaikelio. Porai gimė dukrytė, kuriai suteikė Rocki Irish Mayers vardą.
Ruduo – tai metas, kai gamta dosniai dalijasi savo gėrybėmis. Vienas iš didžiausių miško lobynų – voveraitės. Šie kvapnūs, auksinės spalvos grybai vertinami dėl savo švelnaus skonio ir traškios tekstūros.
Kavos kremas arba kitaip plakta kava – gardžiai popietei kai atsisėdi atsipūsti po dienos darbų. Receptu dalinasi Maistas ant stalo tinklaraštis.
Ruduo – tai metas, kai namus užlieja šviežių obuolių aromatas. Vienas gardžiausių būdų panaudoti obuolių gausą – išsikepti trupininį pyragą su varške.
Senovinės varškės spurgos – traškios, minkštos ir tirpstančios burnoje. Šias spurgas „Maistas ant stalo“ gamina su daugiau varškės, nes tokios kulinarei – minkštesnės ir skanesnės.
Moksleiviams ir jų tėveliams viena svarbiausių temų – atostogų grafikas. Aiškiai žinant, kada laukia rudens, žiemos, pavasario ar vasaros atostogos, galima lengviau planuoti šeimos poilsį, keliones bei laisvalaikį.
Picos tešlos receptas yra tikras lobis tada, kai norite save palepinti. Šis picos padas lengvai pagaminamas ir labai gardus. Receptu dalinasi Maistas ant stalo.
Pagalbinis apvaisinimas (IVF) šiandien padeda milijonams porų visame pasaulyje įgyvendinti svajonę tapti tėvais. Tai viena pažangiausių medicinos sričių, tačiau kartu – ir daugybė mitų, emocijų bei įdomybių.
Šią vasarą mokytoja Veronika tapo mama. Jiedu su vyru Simu susilaukė sūnaus. Dviejų sūnelio mėnesių proga šeima ir atžalos krikšto mama, fotografė Anastasija Šmurjeva (Ana Rosso) pasidalino jautriais kadrais iš gimdymo namų.
Bulviniai blynai – klasika, kurią mėgsta daugelis. Tačiau pabandykite juos pagardinti varške – gausite dar sotesnį, švelnesnio skonio patiekalą, tinkantį tiek pietums, tiek vakarienei.