Mėgaudamasis šilta lėkšte sriubos ar dieną pradėdamas nuo gardžių naminių varškėčių porcijos, ragaudamas sotų troškinį ar lepindamasis tradiciniais bulviniais patiekalais dažnas lietuvis tarytum nejučia kabina ir į lėkštę deda šaukštą grietinės.
Populiariausi
Naujausias
Augant žmonių sąmoningumui, psichologai pastebi naujas nerimo formas.
Virtiniai su grybais yra gardus Kūčių stalo patiekalas.
Joniškyje sekmadienį moteris ir vyras galimai sumušė nepilnametę, pranešė policija.
„Mokytojams yra sunku dėl spaudimo, kurį patiria iš mokyklų administracijų ir tėvų bendruomenių. Vieniems mokytojams „uždrausta“ kalbėti vienomis temomis, kitiems – kitomis “, – sako „Įvairovės ir edukacijos namai“ vadovė, mokymų trenerė, psichologė Lina Januškevičiūtė. Lietuvoje lytinis ugdymas vis dar buksuoja, o mokytojai jaučiasi tarsi surištomis rankomis.
Proginiu delikatesu, senkant žuvies ištekliams, ikrai tapo tik praėjusio amžiaus pradžioje, nors iki tol vartoti tūkstančius metų.
Šaltuoju metų laiku tai yra vienas iš pačių svarbiausių žiemos sporto mėgėjų atributų.
Įspėja apie itin pavojingą apsinuodijimą šaltuoju sezonu: prasideda paprastu galvos svaiguliu
Artėjant didžiosioms metų šventėms vienas esminių Kalėdinės dvasios akcentų yra eglučių įžiebimų šventės.
„Mama, tėti, o kaip aš atsiradau?“ – tai klausimas, anksčiau ar vėliau nuskambantis kiekvienuose namuose.
Plikledis kelyje sukuria pavojingas situacijas, kurios dažnai baigiasi automobilio slydimu. Deja, šių vairavimo aplinkybių pavojus žiemą vis dar nėra tinkamai įvertinamas.
Per šventes persivalgymas yra gana dažna problema, su kuria susiduria daugelis žmonių.