Varškėtukai - bene mėgstamiausias vaikučių patiekalas. Štai puikus receptas, kuris paįvairins jūsų nuolat gaminamus varškėtukus....
receptai
Seniausias
Ryžiai – angliavandenių šaltinis. Juose yra ląstelienos, baltymų, mineralinių medžiagų ir B grupės vitaminų....
Šis keksas tikrai išsiskirs iš visų kada nors gamintų! Jis iškepa minkštutis lyg pūrus debesėlis. Keksas yra maloniai drėgnas su varške ir švelnia serbentų rūgštele. Rekomenduojama gaminti su raudonaisiais serbentais, tačiau tikrai tiks ir juodieji!
Košės aprūpina mažylį daugeliu jam naudingų medžiagų. Geriausia, kai košes gaminate iš „tikrų" kruopų, o ne jau apdirbtų jų dribsnių. Suvalgius košės, vaikas gauna energijos iš angliavandenių, todėl košė itin tinkamas patiekalas dienos pradžiai....
Kasdien suvalgykite bent po vieną obuolį ir gydytojai turės mažiau darbo!...
Itališkas risotto – tai kreminės konsistencijos ryžių patiekalas, kuris pasižymi sodriu skoniu ir nepriekaištinga tekstūra. Nors jo gamyba reikalauja šiek tiek kantrybės, tinkamai laikantis taisyklių ir naudojant kokybiškus ingredientus, galite pasigaminti autentišką itališką risotto savo namuose.
Lietuvoje kasmet išgeriama per 50 mln. litrų įvairių sulčių, nektarų ir vaisių gėrimų, tačiau čia vis dar gajūs mitai apie sulčių maistingumą, jų galiojimo laiką ir gaminimo procesą. Maisto technologės teigimu, „parduotuvinių“ sulčių maistingumas niekuo nesiskiria nuo namuose spaudžiamų, kadangi jų gamybos procesą griežtai reglamentuoja tiek Lietuvos, tiek Europos Sąjungos įstatymai....
Siūlome mamų tinklaraštininkių iš Mamukynas.lt išbandytą tinginio su skaldytais riešutais, sezamo sėklom ir migdolų drožlėm receptą.
Vasaros metu dažnai padaugėja progų, kurių metu valgome įvairius saldėsius. Nesvarbu, ar tai būtų šokoladas, ar pyragas su ledais – šiuos gardumynus derėtų valgyti su saiku.
Vaikams atsibosta tie patys patiekalai, o mamoms išsenka fantazija kaskart sugalvoti ir skanių, ir vizualiai patrauklių patiekalų. Tad šį kartą siūlome pasigaminti kotletukų su siurprizu!...
Sukurti sveikus ir skanius užkandžius vaikams gali būti iššūkis, ypač jei norite vengti pridėtinio cukraus. Tačiau yra daugybė natūralių būdų, kaip patenkinti smaližių poreikius, išlaikant sveiką mitybą.
Brusketos – tai klasikinis itališkas užkandis, kuris yra lengvai pagaminamas, bet nepaprastai skanus. Traškus duonos pagrindas, švieži ingredientai ir aromatingi prieskoniai sukuria nepakartojamą skonio derinį.
Daugiau jokio turinio