Recepte esančius kvietinius miltus (arba jų dalį) drąsiai galima keisti grikių, miežių arba rugių miltais....
receptas
Vištienos suktinukai „Cordon Bleu“ – tai skanus patiekalas, kuris puikiai tiks tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Šis klasikinis Prancūzijos virtuvės patiekalas pasižymi ne tik puikiu skoniu, bet ir įspūdinga išvaizda.
Atėjus savaitgaliui taip ir norisi visus artimuosius sukviesti prie vieno stalo ir neskubant mėgautis gardžiu, naminiu maistu. Kokybiškais ir piniginei draugiškais maisto produktais, kaip visuomet, pasirūpins prekybos tinklas „Lidl“. Čia „Superšeštadienio“ proga jau šį savaitgalį bus taikomos itin mažos kainos trims pirkėjų pamėgtiems produktams. Iš jų galėsite pasigaminti kreminį kiaulienos troškinį ir taip palepinti savo artimuosius....
Šventinę nuotaiką taip pat sukurti padės minkšti į eglutes supjaustyti šokoladiniai pyragaičiai. Pyragaičiams pagaminti neprireiks nė valandos, o jų puošyba galės užsiimti ir mažieji....
Tinginių balandėliai – tokie pat skanūs kaip ir tradiciniai balandėliai. Minkšti, sultingi, tirpstantys burnoje. Tinginio balandėliai pamaitins visus alkanus. Juos apie valandą kepiau orkaitėje. Nežinau kodėl juos taip vadina, bet jų skonis tikrai puikus. Turiu paminėti, kad šis receptas atkeliavo iš Ukrainos.
o Velykų užsilikęs margučių kalnas šaldytuve daugeliui kelia galvos skausmą. Vis dėlto, tai proga pigiau ir tvariau pasigaminti gardžių užkandžių bei patiekalų. Gydytoja dietologė dr. Edita Gavelienė sako, kad kietai virti kiaušiniai – tai baltymų ir vitaminų A, D, B12 šaltinis, tačiau per Velykas reikėtų vengti jų pertekliaus bei kiaušinių patiekalais mėgautis saikingai. ...
Moliūgų sezono neįsivaizduojame be trintos sriubos. Tačiau šį kartą dalinamės naujiena - moliūgų saldainių receptu.
Helovinas kasmet Lietuvoje švenčiamas vis aktyviau. Mažieji su tėvais kūrybingai skaptuoja išraiškingus moliūgus, ieško nerimastingų herojų kostiumų, dažosi veidus, o paskui leidžiasi į nuotykius, prašydami saldainių iš draugiškų kaimynų.
Ypatingų progų metu dažnai puikuojasi keptas kiaulienos kumpis ar nugarinė. Kiauliena patinka daugeliui, o ją paruošti nesudėtinga tiek savaitgalio pietums, tiek šventėms, nes šios mėsos panaudojimo galimybės tiesiog beribės.
Ir vaikai gali gaminti, tereikia jais pasitikėti, duoti daugiau laisvės ir pasiūlyti tinkamus receptus....
Daugiau jokio turinio