Morkos su medum, česnakais ir feta tokios skanios, kad vienu prisėdimu suvalgėme viską. Dėjau čiobrelių, balzamiko kremo ir prieskonių. Pagaminau per penkiolika minučių. Taigi tai greitas, sveikas ir skanus užkandis. Ir progos skaniai valgyti nereikia.
česnakai
atsitiktinis
Jeigu svarstote, kur panaudoti cukinijų derlių, skubame į pagalbą ir pristatome mamos Zitos šaunų receptą žiemai....
Česnakas – tai ne tik vienas iš dažniausiai naudojamų prieskonių mūsų virtuvėje, bet ir tikras sveikatos eliksyras. Tačiau net ir toks atsparus augalas gali greitai sugesti, jei laikomas netinkamai.
Ši mišrainė – tikras žiemos stalo atradimas. Ji ne tik spalvinga, bet ir gardi, o švelnus paprikų saldumas puikiai dera su pomidorų rūgštele bei česnako aromatu.
Į vaistines žmonės ateina ne tik įsigyti vaistų ar pasikonsultuoti, bet ir su savomis nuostatomis, klausimais ar net klaidingais įsitikinimais apie gydymą.
Salsa – klasikinis meksikietiškas padažas iš pomidorų (arba žaliųjų tomatų), česnakų, aitriųjų paprikų, svogūnų, kalendros ir laimo sulčių. Ji gali būti šviežia ir traški (pico de gallo) arba glotni, lengvai kepta (salsa roja), o žalioms, gaivioms natoms – salsa verde.