Granolos receptas ir pats užkandis atkeliavo iš JAV. Granolą amerikiečiai pradėjo valgyti XIX amžiuje. Ji gaminama iš avižų, riešutų, sėklų ir medaus. Mūsų granolą galima valgyti kaip užkandį vieną arba su šiek tiek saldintu graikišku jogurtu.
receptas
Seniausias
Prancūziškas vištienos kepenėlių paštetas tai tas delikatesas, kurį žino kiekvienas gurmanas. Prie jo tinka saldūs uogų arba vaisių padažai, marmeladas, graikiški riešutai ir prieskoniai (kvapieji pipirai, pankolis, cinamonas, gvazdikėliai, bazilikas, rozmarinai, čiobreliai, mairūnai).
Augalinis pienas yra gardus ir sveikas gėrimas netoleruojantiems laktozės.
Love0Kišas su kumpiu tinka pusryčiams, pietums ir bet kuriai kitai progai. Viskas ko reikia, tai pusvalandžio ir kelių alkanų valgytojų....
Rudenį galime vadinti moliūgų sezonu.
Tinginys su riešutais ir abrikosais man pats skaniausias. Žinau, kad šokolado gerbėjai raukysis ir galbūt nušvilps mano kūrybą, bet paragavę greitai atsiprašys. Man jis pats skaniausias, o ir mano maisto kritikai ragaudami džiūgauja.
Purūs kepti varškėčiai tiks pusryčiams, pietums ar tiesiog jei užsinorėsite gardaus ir sotaus deserto. Blynai su varške minkšti ir labai skanūs. Varškėčiai kepti keptuvėje, kitaip vadinami varškėtukai – paruošiami vos per dešimt minučių.
Žaliavalgiškas tiramisu patiks tiems, kurie negali vartoti pieno, miltų ir kiaušinių. Jis gaminamas iš riešutų, datulių, bananų ir kakavos. Pagaminsite per penkias minutes. Svarbiausia naudoti anakardžius, o prieš gaminant pamerkti porai valandų.
Moliūgų sezono neįsivaizduojame be trintos sriubos. Tačiau šį kartą dalinamės naujiena - moliūgų saldainių receptu.
Helovinas kasmet Lietuvoje švenčiamas vis aktyviau. Mažieji su tėvais kūrybingai skaptuoja išraiškingus moliūgus, ieško nerimastingų herojų kostiumų, dažosi veidus, o paskui leidžiasi į nuotykius, prašydami saldainių iš draugiškų kaimynų.
Šis nachos receptas gali būti gaminamas su jautiena arba vištiena, daržovių padažu, gvakamole ir sūriu.
Šie šokoladiniai putėsiai verti pagyrų. Tokius nebūtų gėda patiekti net pačiam karaliui. Tai dar vienas prancūziškas receptas, vietinių vadinamas mousse – liet. musas (putėsiai).