Kai už lango vis dažniau džiugina šiluma – daugeliui norisi gaivesnių, lengviau virškinamų patiekalų. Sugrįžus vasariškiems orams mitybos specialistai ragina rinktis skrandžio neapsunkinančius valgius, pavyzdžiui, daržoves, vaisius, žuvį, įvairias salotas bei pataria vengti itin riebaus kepto maisto, vartoti kuo daugiau vandens. Pasak „Maximos“ subalansuotos mitybos partnerės, dietistės Vaidos Kurpienės, tokiomis dienomis puikiu pasirinkimu gali būti šviežias vaivor...
žuvis
Seniausias
Žuvis yra puikus baltymų, omega-3 riebalų rūgščių ir vitaminų šaltinis, todėl ji turėtų būti viena iš vaikų mitybos raciono dalis.
Dažnai nepelnytai užmirštama ir nevertinama žuvis yra tikrai vertingas produktas mūsų vaikams....
Lašišą pagardinti galima daugybe įvairių būdų. Pateikiame net 6 būdus, kaip tinkamai ją pagardinti pagal skirtingus marinatus.
Daugiau jokio turinio